SIE adviseert, engineert in AutoCAD en BIM (Revit), calculeert en begeleidt alle voorkomende technische installaties voor utiliteit gebouwen alsmede woningen, bijeenkomst-  en zorg gebouwen. 


SIE heeft als specialisme meet- en regeltechniek, advies, ontwerp, kastenbouw, programmering en inbedrijfstelling.Bekijk al onze kenmerkenRecente projecten

Bekijk meer projecten
Ventilatie


Wat is het belang van een goed ventilatiesysteem  ? 

Een goede ventilatie is van belang voor ieders gezondheid in het gebouw, ongeacht of dit op natuurlijke of mechanische wijze gebeurt.  De wettelijke normen voor ventilatie, zoals vastgelegd in Bouwbesluit, geven de minimale ventilatie hoeveelheden aan, die nodig zijn per persoon.
Duurzame, energiebesparende en milieuvriendelijke oplossingen zijn voor SIE de standaard en geen bijzonderheid.
Een WKO (warmte koude opwekking) installatie met bodem  warmtepomp wordt vaak toegepast in zowel renovatie als nieuwbouw indien vrije bodemkoeling gewenst is.

Een luchtwarmtepomp is een logische en kostenbesparende warmte- en koude opwekker voor zowel woningen als utiliteit gebouwen. 


Lees meer over duurzame toepassingen

“Ons bureau staat bekend om zijn goede en duidelijke communicatie, korte lijnen, accuratesse, deskundigheid en betaalbaarheid. De levertijden van onze diensten zijn kort en het contact is persoonlijk.”

"Onze regeltechniek is deskundig ontworpen, betrouwbaar, betaalbaar en duurzaam"

ing. M. W. Smits / ing. J. M. W. Smits

SIE bestaat 20 jaar
en heeft ruim 30 jaar ervaring!


© 2024  -  Alle rechten voorbehouden
Designed by: TinuX Design